top of page

Ron Dol: - uit de praktijk,  voor de praktijk:

wel zo praktisch.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Anchor 3

Ron Dol:

Geen geboren boekhouder maar het zit toch in m'n DNA. Ik had nooit gedacht dat ik er topsport van zou maken. Eerst een loopbaan als free-lance fotograaf en graficus, daarna het roer om en verder als dierenasiel manager. Niet meteen een eerste gedachte, maar de verbindende rode draad in dat uiteenlopende werk was planning en administratie. En ik bleek er goed in, werd gezegd.

 

Toen het "veldwerk" moeizamer werd, maakte ik de keuze om dat verborgen talent te ontplooien en uit te bouwen.

Na een doelgerichte opleiding, heb ik me het administreren als vak eigen gemaakt bij de ING Bank. Vervolgens de breedte verkend bij een detacheringsbureau voor financiële dienstverlening. Uiteindelijk bij een opdrachtgever in dienst gekomen, waar ik de volledige administratie voor een aantal BV's en stichtingen voerde. Nu als freelancer verbonden aan een aantal opdrachtgevers, vooral in de not-for-profit sector.

 

Eigenlijk op verzoek van zoekende "éénpitters" maar vooral omdat ik het leuk vond (en nog steeds!), ben ik indertijd naast mijn baan een eigen administratiekantoor begonnen. Daarmee val ik meteen in m'n eigen doelgroep: de kleine zelfstandigen.

En dat brengt me terug op het speelveld waar ik ooit de aftrap nam. Door de ervaring als ondernemer én dienstverlener kan ik makkelijk nut en noodzaak herkennen en inspelen op de specifieke eisen van jouw bedrijfsvoering.

 

Zoals ik al zei: wel zo praktisch.

Bijpraten?
bottom of page